Luno-portefeuille onthult 4% rente voor Bitcoin-stortingen

Luno, een crypto portemonnee en uitwisselingsplatform in het Verenigd Koninkrijk, adverteert nu tot 4% rente op de Bitcoin-stortingen.

Luno, een crypto portemonnee en ruilapplicatie, biedt tot 4% rente op Bitcoin-deposito’s aan.
Luno vond dat meer dan de helft van de klanten geen rentebetalingen ontving op deposito’s bij bestaande financiële instellingen.
Luno biedt meer dan 5 miljoen klanten in 40 landen over de hele wereld.
In een tijd van historisch lage rentetarieven over de hele wereld, biedt Luno Bitcoin-houders in meer dan 40 landen een nieuwe manier om geld te verdienen op hun bedrijf.

Luno, een crypto portemonnee en uitwisselingsplatform, kondigde vandaag de introductie aan van de Bitcoin Savings Wallet, waardoor Luno-gebruikers tot 4% jaarlijkse rente kunnen verdienen op Bitcoin-deposito’s zonder vaste voorwaarden of kosten; de inkomsten worden maandelijks betaald.

Bitcoin
Wat is Bitcoin DeFi en hoe werkt het?
Misschien heeft u gehoord van decentrale financiering (DeFi). Het is de nieuwste rage om de cryptocurrency wereld te betreden, met miljarden dollars die alleen al in 2020 in DeFi-producten zijn geïnvesteerd. Inc…

De Luno app stelt gebruikers ook in staat om naast Bitcoin ook Ether, Ripple en Litecoin te kopen, zodat crypto-deelnemers hun bezittingen kunnen diversifiëren en tegelijkertijd kunnen beginnen met het verkennen van alternatieven voor bestaande financiële instellingen. Het is een ander voorbeeld van crypto-producten die (potentieel) superieure rendementen bieden aan bestaande banken, zodat gewone mensen de inflatie kunnen verslaan of kunnen sparen voor de toekomst.

Luno’s Bitcoin Savings Wallet werd ontwikkeld nadat uit interne klantonderzoeken bleek dat meer dan de helft van de respondenten geen rente verdiende op hun bestaande bankrekeningen; 40% zei dat ze geen vertrouwen hadden in hun lokale valuta. Luno is momenteel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en het grootste deel van Europa, maar is niet beschikbaar voor Amerikaanse klanten.

Wees de eerste die onze beloningspenning uitprobeert.

Verdien penningen passief terwijl u leest. Geef uw munten uit in onze beloningswinkel.

„In een tijd van economische onzekerheid is de Bitcoin Savings Wallet een veilig alternatief voor iedereen die zinvol wil besparen op zijn of haar geld“, aldus CEO en mede-oprichter van Luno Marcus Swanepoel in een persbericht. „Bijna 95% van onze klanten hebben gezegd dat ze rente willen verdienen op hun Bitcoin, en door de aard van de Bitcoin zijn we in staat om een veel hogere rente te bieden dan traditionele spaarrekeningen“.

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Luno werd in 2013 opgericht en in september 2020 overgenomen door Digital Currency Group, een durfkapitaalbedrijf met investeringen in het crypto-aankoopplatform Coinbase, de crypto-hardwareportemonnee en nog veel meer.

Luno bedient wereldwijd meer dan 5 miljoen klanten. Ongeveer de helft van deze klanten vertelde Luno in een klantenservice dat ze open stonden voor één enkele wereldwijde valuta. Misschien is het Bitcoin.

Bitcoin kopen
„Het introduceren van rente met een bitcoin spaarrekening komt op een moment dat traditionele beleggingen kwetsbaar zijn gebleken in een tijd van crisis“, vervolgt Swanepoel. „Er is nog nooit een beter moment geweest om een munt te gebruiken die niet afhankelijk is van een gezonde economie om de waarde ervan te bepalen“.