Bitcoin fortsetter stigningen etter å ha brutt 23.000 dollar

Bitcoin følger en kortsiktig stigende støttelinje.

Daglige tekniske indikatorer er hausse, men to-timers diagrammet viser svakhet.

BTC er sannsynlig i bølge 3 av en fembølge bullish impuls.

Kampanje
Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Bitcoin (BTC) har fortsatt sin oppgang etter endelig å ha sprukket $ 20.000 og nådde en høyde på $ 23.800 den 17. desember.

Bitcoin forventes å fortsette å øke mot høyere mål før en eventuell korreksjon.

Bitcoin klemmer sammen
BTC-prisen har fortsatt sitt oppadgående trekk etter å ha brutt ut over $ 19.500. Den nådde en høyde på $ 23 800 i går før den skapte en liten øvre veke og reduserte litt tilbake til $ 23 000.

Tekniske indikatorer i den daglige tidsrammen er bullish. Foruten det faktum at gårsdagens bevegelse skjedde med betydelig volum, krysset RSI bare tilbake over 70, og MACD-histogrammet er nå positivt. Den bullish trend fortsettelsen vil bli bekreftet av et bullish kors i den stokastiske oscillatoren.

BTC Daily Movement

Den to-timers tidsrammen viser at Bitcoin Pro muligens følger en stigende støttelinje, og er betydelig over den.

Imidlertid viser lavere tidsrammer noe svakhet, siden både RSI og MACD beveger seg nedover. Sistnevnte gir allerede et reverseringssignal.

Hvis BTC begynner å synke, vil det nærmeste støtteområdet bli funnet på $ 21.000, 0.618 Fib retracement-nivået som også sammenfaller med den stigende støttelinjen.

BTC stigende støtte

Bølgetelling
BeInCryptos artikkel om bølgetall fra tirsdag uttalte at BTC er i en langsiktig syklusbølge 5 som forventes å ta den nær $ 26.000.

Bølgetellingen for denne syklusen er gitt i oransje i diagrammet nedenfor. Hvis det er riktig, er BTC i bølge 3, som ble bekreftet av et brudd fra den parallelle kanalen som forbinder bølgene 1 og 2.

Det er to sannsynlige mål for toppen av underbølge 3:

$ 25,871; som er funnet av 2.61 Fib-forlengelsen av bølge 1 (oransje).
$ 23,654; som vil gi bølger 1: 3 et forhold på 1: 1,61, det vanligste forholdet mellom de to bølgene (svart).
Hvis sistnevnte er riktig, har BTC allerede fullført bølge 3 og har nå begynt bølge 4.

BTC-bølgetelling

Delbølgetellingen for bølge 3 (svart) antyder at bølge 3 ikke er ferdig, siden vi bare kan telle to bevegelser oppover i den i stedet for tre. Derfor forventes BTC å gjennomgå en ny økning før en potensiell korreksjon.

BTC kan reduseres helt til $ 21 000 – $ 21 500 (grønn sirkel) for å fullføre underbølge 4 før du går høyere.

I tillegg gir bruk av 4.61 Fib-utvidelsen til subbølge 1 oss et mål på $ 26 000 for toppen av bølge 3, sammenfallende med målet fra forrige avsnitt.

BTC Antall bølger

Konklusjon
Bitcoin-prisen forventes å øke mot $ 26.000. Det er mulig at en kortsiktig korreksjon tilbake til $ 21 500 oppstår før en ny oppadgående bevegelse.